H.A.T. krémleves.
Hozzávaló:
1 fej hagyma
1 közepes paprika
2 gerezd fokhagyma
5dkg vaj
1 hámozott paradicsom
1 karalábé
1 kisebb zsenge cukkini
só
bors
leveskocka
1 kisebb csokor petrezselyemzöld
kb.3 dl főzőtejszín
Elkészítés:
Az apróra vágott hagymát paprikát fokhagymát margarinon megpároljuk.
Hozzáadjuk a szintén apróra vágott zöldségeket. Felöntjük vízzel (épp hogy ellepje).Sózzuk borsozzuk, leveskockával tovább fokozhatjuk az ízeket.
Amikor a zöldségek megfőttek, leturmixoljuk ,majd főzőtejszínnel besűrítjük.
(Az ízeket fokozhatjuk,ha a leves elkészítése előtt a padlizsánt és a paprikát 180 fokos sütőben megsütjük.)
Gyöngy alakú levesbetéttel tálaljuk.