H.A.T. krémleves.

Hozzávaló:

1 fej hagyma

1 közepes paprika

2 gerezd fokhagyma

5dkg vaj

1 hámozott paradicsom

1 karalábé

1 kisebb zsenge cukkini

 bors

leveskocka

1 kisebb csokor petrezselyemzöld

kb.3 dl főzőtejszín

Elkészítés:

Az apróra vágott hagymát paprikát fokhagymát margarinon megpároljuk.

Hozzáadjuk a szintén apróra vágott zöldségeket. Felöntjük vízzel (épp hogy ellepje).Sózzuk borsozzuk, leveskockával tovább fokozhatjuk az ízeket.

Amikor a zöldségek megfőttek, leturmixoljuk ,majd  főzőtejszínnel besűrítjük.

(Az ízeket fokozhatjuk,ha a leves elkészítése előtt a padlizsánt és a paprikát 180 fokos sütőben megsütjük.)

Gyöngy alakú levesbetéttel tálaljuk.